Friptura de pui catalană este o lactate gratuit felul principal. Pentru $ 5.73 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 994 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți morcovi, migdale albe, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană catalană de năut și cârnați, Tocană de pește catalană cu maioneză Piment, și Tocană de vițel în stil Catalan cu prune și cartofi.
Instrucțiuni
1
Pentru picada: prăjiți nucile într-o tigaie mică, apoi îndepărtați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați cimbru, boia de ardei, țelină, frunze de dafin, morcovi, ceapă, ardei gras, ardei chile și șofran și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt moi, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați roșiile și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați stocul și fierbeți timp de 30 de minute. Se amestecă puiul. Se amestecă picada și măslinele, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Puneți tocanul în boluri puțin adânci și serviți cu pâine caldă pentru ștergere. Nota bucătarului: tocanul și picada pot fi refrigerate în recipiente separate în frigider pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți tocanul la foc mediu, adăugând picada și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
5
Puneți puiul într-un vas foarte mare sau împărțiți între 2 oale, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați boabele de piper, usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina, lămâile, ceapa și pachetul de plante și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Scoateți puiul din lichid și lăsați să se răcească. Strângeți stocul. (Ar trebui să aveți 5 la 6 litri stoc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Îndepărtați pielea și oasele de la pui și tăiați carnea folosind mâinile sau 2 furci.