Tocană de praz și cartofi

Prazul și tocanul de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână un stoc bogat de curcan, pătrunjel cu frunze plate, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare includ Tocană de praz și cartofi, Tocană de miel, cartofi și praz, și Tocană De Praz , Cartofi Și Spanac.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când este crocantă.
Adăugați prazul; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 3 minute.
Adăugați stoc, cartof, sare și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged.
Scoateți 1 cană de cartof cu o lingură pliată; puneți într-un blender.
Adăugați 1/2 cană lichid de gătit în blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul pur în tigaie.