Tocană de miel marocan cu tăiței

Tocană de miel marocan cu tăiței
Tocanita de miel marocan cu taitei ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 699 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați paste cu păr de înger, piper, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Miel Marocană, Tocană De Miel Marocană, și Tocană De Miel Marocană.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți șofranul la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească. Zdrobiți firele de șofran și acoperiți cu 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4
Adăugați mielul, ceapa, bețișoarele de scorțișoară, ghimbirul, piperul, turmericul și 2 lingurițe de sare. Gatiti la foc moderat, amestecand de cateva ori, pana cand sunt parfumate, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
TurmericTurmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Adăugați cilantro, apa de șofran și 2 căni de apă proaspătă în caserolă și aduceți la foc mic. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament și un capac; fierbeți, întorcând mielul o dată, până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
șofranșofran
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Transferați mielul și toate, cu excepția a 1/2 cană din lichidul de gătit într-un castron. Aruncați bastoanele de coriandru și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați restul de 2 linguri de unt în caserolă; gatiti la foc moderat, amestecand de cateva ori, pana cand lichidul s-a evaporat, aproximativ 15 minute. Întoarceți mielul și lichidul de gătit în caserolă și condimentați cu sare. Acoperiți și lăsați să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Într-un castron, aruncați tăiței cu cele 2 lingurițe de ulei. Ungeți o inserție mare de abur și puneți-o într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați suficientă apă în oală pentru a ajunge chiar sub inserție; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați tăiței, acoperiți și aburiți la foc moderat timp de 20 de minute, adăugând mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Între timp, într-un castron mic, acoperiți stafidele cu apă fierbinte și lăsați să se înmoaie până se înmoaie, 10 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 8 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Se lasă să se răcească complet, apoi se toacă mărunt.
15
Transferați tăiței în castron și aruncați cu stafidele și apa sărată; reveniți la inserția aburului, acoperiți și aburiți timp de 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Se toarnă tăiței în apa din oală și se fierbe, amestecând, până la al dente, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Scurgere. Întoarceți tăiței și stafidele în castron, adăugați untul și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Reîncălziți mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
19
Întindeți jumătate din tăiței într-un castron mare de servire și acoperiți cu tocană de miel. Mound fidea rămasă deasupra, făcând o fântână în centru. Umpleți fântâna cu 3 linguri de zahăr de cofetari. Într-un castron, combinați zahărul rămas al cofetarilor cu migdalele și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Presărați amestecul de migdale peste tăiței și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista