Tocană De Miel

Tocană De Miel
Friptura de miel este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1021 calorii, 77g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $10.89 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de anason stelat, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați ceapa și napii în sferturi. Aruncați ușor ceapa, napii, morcovii și feniculul în ulei și așezați-le pe foi de copt. Prăjiți legumele timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute. Când legumele sunt de culoare caramel închis, scoateți-le din cuptor. Rezervați 1 ceapă, 1 morcov, 1 nap și tulpina de fenicul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți restul de legume într-o oală mare cu bulionul de pui, usturoiul, sucul de portocale, cidrul de mere, semințele de coriandru, semințele de fenicul, anasonul stelar, semințele de chimen, coaja de portocală, sarea și piperul. Gatiti bulionul la foc mare pana se reduce cu aproximativ jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Cidru De MereCidru De Mere
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
În timp ce bulionul fierbe, îndepărtați pielea și excesul de grăsime din piciorul de miel și tăiați carnea în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Puneți cuburile pe un suport de sârmă pentru a se scurge sau pe un prosop curat pentru a absorbi excesul de umiditate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Adăugați o parte din uleiul de gătit într-o tigaie mare și grea și încălziți la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați cu grijă mielul tăiat cubulețe. Gatiti mielul, in loturi, dupa cum este necesar, timp de 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați mielul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați vinul în tigaia în care a fost gătit mielul și gătiți, la foc mare, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti vinul pana se reduce cu aproximativ jumatate si solidele au iesit din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă vinul redus peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F. strecurați bulionul și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se toarnă bulionul peste miel în tigaia de prăjire. Acoperiți tigaia cu un capac sau hârtie pergament și fierbeți până când mielul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Odată ce mielul este fraged, scoateți-l din cuptor și adăugați legumele prăjite rezervate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Așezați tigaia la foc mediu pe plită și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Adăugați sare, piper și ierburi proaspete, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Serviți tocanul cu pâine rustică pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista