Tocană de macrou (sau ton) și ardei roșu

Tocană de macrou (sau ton) și ardei roșu
Macrou (sau ton) și tocană de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 1201 calorii, 87G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.39 pe portie, această rețetă acoperă 75% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 89%. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește uleiul, se prăjește ceapa timp de 3-4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
2
Se adaugă usturoiul și ardeiul iute, se amestecă 1 minut ,se toarnă vinul, roșiile, cartofii apoi se presară peste boia. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați 1/2 o cutie de roșii cu apă, acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute până când cartofii sunt fierți.Ardei la grătar, piele blister, apoi puneți-o într-un spate din plastic, până când pielea este ușor de îndepărtat. Odată îndepărtat felie apoi se adaugă la tigaie cu pește / chorizo.Se fierbe la foc mic până se fierbe. Acest lucru va dura mai mult pentru chorizo decât peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați coriandru și boia înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista