Tocană de linte a lui Jacob

Tocană de linte a lui Jacob
Tocanita de linte a lui Jacob ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 210 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare și piper, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ce au mâncat vechii Israeliți – tocană de linte a lui Iacov, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și File de carne de vită asortat cu Jacob ' s Creek Reserve Shiraz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ coriandrul. Frecați morcovii, apoi tăiați-i în bucăți (nu curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați țelina în bucăți, inclusiv frunzele. Reserve.In o oală de supă de dimensiuni medii, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Pachet (280 G) De Spanac Congelat Tocat Sau Frunze De Nap Sau 1 Conservă (400 G) De Spanac Sau Frunze De Nap, Scurse1 Pachet (280 G) De Spanac Congelat Tocat Sau Frunze De Nap Sau 1 Conservă (400 G) De Spanac Sau Frunze De Nap, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se sotează până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoi, bucăți de morcov și țelină. Continuați să sotati până când ceapa devine aurie și ingredientele încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați linte roșie și orz în oală, amestecați. Acoperiți amestecul cu 2 qts. de bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte RoșieLinte Roșie
OrzOrz
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați 1/4 cană de coriandru proaspăt în oală împreună cu chimenul, isopul sau pătrunjelul, sumacul (opțional) și frunza de dafin; se amestecă.Acoperiți oala și lăsați tocanita să fiarbă încet timp de 1 1/2 până la 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute, până când orzul este fraged și tocanita este thickened.At sfârșitul de gătit, sezon cu sare și piper la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
SumacSumac
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Garnisiți bolurile de tocană cu coriandrul proaspăt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Se servește ca o masă cu o oală sau cu o parte de pâine feliată. În vremurile biblice, acest tip de tocană era de obicei servit cu pâine pe lateral, astfel încât să fie mai sățioasă. În timp ce pâinea biblică era în general grosieră și nedospită, aș recomanda să o serviți cu o pâine rustică din aluat integral sau pâine făcută din orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
OrzOrz
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista