Tocană de legume prăjită cu cuscus marocan
Friptura de legume prăjită cu cuscus marocan este o vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 416 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, morcovi, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tocană de miel marocană cu cuscus, Cuscus Marocan Cu Șapte Legume, și Cuscus De Legume În Stil Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Transferați legumele tăiate pe foaia de copt pregătită și stropiți cu ulei de măsline și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper negru. Prăjiți legumele timp de 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, roșiile, chimenul și cimbrul. Set tigaie la foc mare și se aduce la fierbere. Amestecați toate, cu excepția a 2 căni de legume prăjite (rezervați 1 cană de legume prăjite pentru Caponata de vinete și 1 cană pentru Curry de pui). Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute.
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului, adaugand caise si scortisoara inainte de adaugarea apei clocotite.
Scoateți tocană de legume de pe foc și amestecați cilantro. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Lingurați cuscusul gătit în boluri de cină puțin adânci și acoperiți cu tocană de legume.