Tocană De Fructe De Mare Romesco

Tocană De Fructe De Mare Romesco
Romesco fructe de mare tocană ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 1231 calorii, 140g de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 14,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pâine, hamsie în piper, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul romesco: prăjiți ardeii chile într-un vas mic la foc mediu, apăsându-i plat cu o spatulă metalică și întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suficientă apă sau stoc pentru a acoperi și fierbeți până când chilele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie cu un strop de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Încălziți EVOO într-o oală la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Adăugați midii și creveții în tocană și gătiți, acoperite, până când midiile se deschid și creveții sunt fermi și opaci. Aruncați orice cochilii nedeschise. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți o picătură de EVOO într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înfășurați șunca în jurul fileurilor de pește, apoi adăugați în tigaie și gătiți până când sunt crocante pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți din cuptor și lăsați peștele să se odihnească în tigaie. Între timp, puneți pâinea în cuptor. Împărțiți tocanul între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Așezați o bucată de pește în centru și deasupra cu o lingură de Gremolata. Frecați pâinea carbonizată cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi și stropiți cu EVOO; serviți pe lateral. Notele bucătarului: puteți face sos romesco suplimentar și îl puteți îngheța. Folosiți-l ca bază pentru supă sau pentru topping orice carne sau fructe de mare la grătar sau prăjite. Tocană, fără fructe de mare, pot fi acoperite și refrigerate pentru o masă make-ahead. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Puneți pătrunjelul, cimbrul, hamsia, usturoiul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați aproximativ împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale Marcona uscate, prăjitemigdale Marcona uscate, prăjite2tulpini micițelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt6creveți și cu veneApă sau stoc de pui, pentru a acoperiApă sau stoc de pui, pentru a acoperi2ardei iute de pasilla uscați sau roșii din New Mexico sau 1 ardei ancho chile, proveniți și însămânțațiardei iute de pasilla uscați sau roșii din New Mexico sau 1 ardei ancho chile, proveniți și însămânțați4bucăți groase tăiate în centru cod sau alt pește alb Durabilbucăți groase tăiate în centru cod sau alt pește alb Durabil6creveți și cu venePâine crocantă feliată, pentru servirePâine crocantă feliată, pentru servire2cuișoareusturoi, ras sau transformat într-o pastăusturoi, ras sau transformat într-o pastă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilEVOO, plus mai mult pentru stropireEVOO, plus mai mult pentru stropire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilEVOOEVOO6creveți și cu veneEVOO, pentru stropireEVOO, pentru stropire1lingura. otet de vin rosufrunze de dafin proaspetefrunze de dafin proaspete591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjelfrunze proaspete de pătrunjel12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, rasusturoi, ras12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, înjumătățitusturoi, înjumătățit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalune albe, prăjitealune albe, prăjite6creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat1Zest de lamaieZest de lamaie24smallsmidii sau scoici, curățatemidii sau scoici, curățate1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1micibundle pătrunjel proaspăt, legat cu șir de bucătăriebundle pătrunjel proaspăt, legat cu șir de bucătărie1file de hamsie sau hamsie în ardei iutefile de hamsie sau hamsie în ardei iute4ardei piquillo prăjiți ambalați în apă, drenați bineardei piquillo prăjiți ambalați în apă, drenați bine6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi albi sau galbeni, tocați sau tăiați în bucățicartofi albi sau galbeni, tocați sau tăiați în bucăți4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau fructe de marestoc de pui sau fructe de mare42 linguri butte topitSerrano hamSerrano ham23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSplash de oțet de sherry (despreSplash de oțet de sherry (despre3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined12 lingurițe de pudră de usturoipaprika dulce sau afumatăpaprika dulce sau afumată2crengute proaspete de cimbru, frunze dezbrăcate și tocatecrengute proaspete de cimbru, frunze dezbrăcate și tocate21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșii mari sau foarte coapte, rase pe o răzătoare de cutieroșii mari sau foarte coapte, rase pe o răzătoare de cutie22 linguri butte topit(3/4-la-1-inch grosime) vechi de bună calitate pâine albă, cubulete(3/4-la-1-inch grosime) vechi de bună calitate pâine albă, cubulete
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate98
Revista