Tocană De Fasole Marină
Tocană de fasole marină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă $1.52 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați condimente, bulion de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tocană Rapidă De Fasole Bleumarin, Tocană De Roșii Elvețiene Și Fasole Navy, și Șuncă afumată cu aragaz lent și tocană de fasole Bleumarin.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
În aceeași tigaie, aduceți apa și fasolea înmuiată la fierbere; se fierbe timp de 2 minute. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 60-70 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge.
Adăugați bulionul, ceapa, morcovii, porumbul, pătrunjelul, condimentul Italian și fasolea. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până la bule.