Tocană de șuncă de țară

Tocană de șuncă de țară
Tocană de șuncă de țară este un fel principal fără gluten și fără lactate . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 389 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați fasole lima, ceapă, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 79% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi de țară , Pui în conserve de bere, Legume în stil rustic cu usturoi prăjit și Mic dejun la țară: Tofu și amestec de legume cu cartofi prăjiți de casă .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați sosul și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Semințe De Mac SuplimentareSemințe De Mac Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură2 Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2
Adăugați ingredientele rămase; amestecati bine. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Liră Penne Sau Farfalle1 Liră Penne Sau Farfalle
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista