Tocană Brunswick de pui și piept
Tocană Brunswick de pui și piept este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 25 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui jupuit și dezosat, piper măcinat grosier, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Brunswick, Tocană De Pui Brunswick, și Tocană De Pui Brunswick.
Instrucțiuni
Saut ceapa si usturoiul in ulei fierbinte intr-un 5-qt. Cuptor olandez la foc mediu-mare 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Se amestecă împreună baza de supă de vită și 2 căni de apă și se adaugă la cuptorul olandez. Se amestecă puiul și următoarele 9 ingrediente. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 2 ore.
Descoperiți și mărunțiți puiul în bucăți mari folosind 2 furculițe. Se amestecă pieptul și sucul de lămâie. Acoperiți și gătiți 10 minute.
Serviți cu sos fierbinte, dacă doriți.
Notă: Am testat cu o atingere superioară mai bună decât baza de vită Bouillon și roșiile zdrobite prăjite cu foc Organic Muir Glen.