Tocană bavareză este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de fursecuri gingersnap, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 71%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană Bavareză De Chiftele, Tocană De Legume Bavareză: Gemusepichelsteiner, și Ouă Bavareză.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită în ulei până se rumenesc; scurgeți. Se amestecă bulionul, ceapa, frunza de dafin, semințele de chimen și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 ore sau până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați oțetul și zahărul; se amestecă în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați varza deasupra amestecului de carne. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 18-22 de minute sau până când carnea și varza sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea de vită și varza; păstrați cald. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă gingersnaps în lichid de gătit; gatiti si amestecati pana se ingroasa. Se amestecă carnea de vită.
Tocană în meniu? Încercați să vă asociați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cârligul și scara Los Amigos Ranch Estate Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Cârlig și scara Los Amigos Ranch Estate Cabernet Sauvignon