Toasturi glazurate cu sfeclă și Burrata

Toasturi glazurate cu sfeclă și Burrata
O porție conține 534 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sfeclă, cimbru, pâine densă din cereale integrale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă și burrata Crostini, Sfeclă și Burrata Crostini, și Salată De Andive De Sfeclă Și Burratan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați crengutele de cimbru, boabele de piper negru și oțetul de vin roșu și dați la fiert. Se fierbe, parțial acoperit, până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute, completând apa, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Scurgeți sfecla, apoi coajați-le și tăiați-le în zaruri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Întoarceți sfecla tăiată cubulețe în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, crenguța de rozmarin și 1/4 cană de apă și dați la fiert. Gatiti la foc moderat pana se formeaza o glazura siropoasa, aproximativ 12 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și condimentați sfecla cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Topiți fiecare pâine prăjită cu cereale integrale cu o lingură de sfeclă glazurată, o bucată de burrata și o crenguță de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
BurrataBurrata
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin, garnisiți cu sarea fulgioasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista