Tilapia Zesty Cu Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia Zesty cu ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 5,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 260 calorii. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri tilapia, ceapă verde, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Tilapia La Grătar Zesty, Tilapia picantă cu ciuperci și dovlecei, și Ciuperci Tilapian și baby portobello în sos de smântână.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile porcini uscate într-un castron mic, cu suficientă apă caldă pentru a acoperi. Se înmoaie 20 de minute sau până se rehidratează și se toacă.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mediu.
Așezați tilapia în tigaie și condimentați cu sare și piper kosher.
Se presară cu 1/2 coaja de lămâie.
Turnați jumătate din sucul de lămâie peste tilapia și continuați să gătiți 5 minute.
Întoarceți tilapia și condimentați cu sare și piper kosher.
Se presară cu coaja de lămâie rămasă și se acoperă cu sucul de lămâie rămas. Amestecați untul rămas, ceapa verde și ciupercile porcini în tigaie. Continuați să gătiți 5 minute sau până când peștele este ușor descuamat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.