Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 471 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de fileuri de tilapia, pastă de curry, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry, Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, și Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați piper și ceapă; gatiti 1 minut. Se amestecă pudra de curry, pasta de curry și chimenul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Pastă De Curry
Ceapă
Piper
Chimen
5
Adăugați sos de soia, zahăr, 1/4 linguriță sare și lapte de cocos; aduceți la foc mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Sos De Soia
Zahăr
Sare
6
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
7
Periați peștele cu 1/2 linguriță ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Sare
Ulei De Gătit
8
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.