Tilapia Braconată La Cuptor Și Broccoli
Tilapianul și Broccoli Pocate la cuptor necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $4.3 pe portie. Acest fel principal are 288 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, floret de broccoli, buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tilapian fiert la cuptor și Broccoli, Tilapia braconată cu lemongrass cu Baby Bok Choy, și Tilapia Prăjită La Cuptor Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa feliată în fundul unui vas rezistent la cuptor.
Adăugați peștele deasupra cepei, apoi mărarul, piperul și sarea.
Adăugați lămâia deasupra peștelui, urmată de broccoli.
Se toarnă vinul alb, se acoperă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade timp de 20 de minute sau până când temperatura internă a peștelui este de 135 de grade.
Scoateți din vas cu o lingură pliată, aruncați lămâile și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio