Tilapia Înnegrită

Tilapia Înnegrită
Această rețetă servește 35. Dacă $1.01 pe portie cade în bugetul dvs., Tilapia înnegrită ar putea fi o uimitoare fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, cremă de brânză philadelphia, tilapia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tilapia Înnegrită, Înnegrit Tilapia Po ' Boy, și Tilapia Înnegrită.

Instrucțiuni

1
Combinați condimentele de ardei de lămâie, pudra de usturoi, pudra de gumbo fil și 1 linguriță. fiecare condiment înnegrit, amestec de gumbo Cajun și piper roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
GumboGumbo
2
Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale fileurilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Topiți 1/2 cană de unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați tilapia în tigaie; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți. Păstrați cald la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, topiți untul rămas în a doua tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați cremă de brânză, ciuperci, supă, smântână, ceapă și usturoi; gatiti si amestecati usor 6 min. sau până când crema de brânză este topită și amestecul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Adăugați 1 linguriță. pătrunjelul și condimentul înnegrit rămas, amestecul Cajun gumbo și ardeiul roșu măcinat până la sosul de brânză cremă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
GumboGumbo
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
8
Adăugați creveți; gatiti si amestecati 5 min. sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Adăugați mozzarella; gatiti si amestecati pana cand mozzarella se topeste si sosul se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Așezați tilapia pe platoul de servire; se acoperă cu sos de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
TilapiaTilapia
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
11
Se ornează cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista