Rețeta Thai Curry Tilapia Skillet ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 37 minute. O porție conține 742 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză, ceapa, mazărea de zăpadă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos lite, puteți urma acest fel principal cu Cranberry Nucă De Cocos Fleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapia Curry Cu Nucă De Cocos, Tilapia curry cu Salsa de Mango, și Tilapia prăjită cu Grapefruit curry și sos de banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti legumele, usturoiul si ghimbirul intr-o cratita mare pulverizata cu spray de gatit la foc mediu-mare 2 pana la 3 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se amestecă. Aduceți la fierbere.
3
Adăugați pește; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 până la 12 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.