Tigaia picantă de porumb de pui este o fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 327 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, oregano, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui Picant Cu Tigaie, Tigaie Picantă De Pui Mac, și Tigaie dulce de porumb și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, amestecați puiul în ulei până nu mai este roz; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotati ceapa si ardeiul verde in unt pana se inmoaie. Se amestecă roșiile, porumbul și condimentele. Aduceți la fierbere. Se amestecă puiul și orezul. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți până se încălzește.