Tigaie de pui și tăiței

Tigaie de pui și tăiței
Tigaia de pui și tăiței este o fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 315 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 146 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Rețete similare includ Tigaie de pui și tăiței, Fidea De Tigaie Savuroasă, și Tigaie Manicotti deconstruită cu tăiței de dovlecei.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul si ceapa in ulei 6 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste si ceapa este doar frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Descoperiți și fierbeți cu 5 până la 8 minute mai mult, amestecând ocazional, până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista