Tigaie De Gulaș De Țară

Tigaie De Gulaș De Țară
Țara gulaș tigaie ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ardei gras, porumb, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Ușoară De Gulaș, Tigaie Chifteluță Gulaș, și Micul Dejun Cu Tigaie De Țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă roșiile, supa, porumbul, ardeiul verde, ceapa și sosul Worcestershire. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă macaroanele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista