Tigaie De Curcan Gratinată

Tigaie De Curcan Gratinată
Tigaia de curcan gratinată este o fără gluten garnitură. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de mazăre, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Conopidă În Tigaie, Gratin De Spanac De Tigaie, și Gratin De Spanac De Tigaie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați apa, cartofii cu conținutul de amestec de sos, ceapă, lapte, unt, condimente de pasăre și rozmarin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă ușor curcanul și mazărea; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Amestec De SosAmestec De Sos
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
ApăApă
LapteLapte
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista