Tigaie De Curcan Gratinată
Tigaia de curcan gratinată este o fără gluten garnitură. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de mazăre, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Conopidă În Tigaie, Gratin De Spanac De Tigaie, și Gratin De Spanac De Tigaie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați apa, cartofii cu conținutul de amestec de sos, ceapă, lapte, unt, condimente de pasăre și rozmarin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă ușor curcanul și mazărea; se încălzește.