The Ultimate Lady's Cheesy Mac and Cheese
Rețeta The Ultimate Lady's Cheesy Mac and Cheese este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o opțiune lacto ovo-vegetariană extraordinară pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 385 de calorii, 15 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Foodnetwork are 72 de fani. Dacă aveți ouă, elvețian, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și The Ultimate Lady's Cheesy Mac and Cheese, The Lady's Cheesy Mac și The Lady's Cheesy Mac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o oală mare, aduceți apă la fiert. Asezonați apa cu sare și gătiți macaroanele până la al dente, aproximativ 10 minute.
Scurge pastele și pune-le într-un castron mare și cât timp pastele sunt încă fierbinți se adaugă toată brânza. Într-un castron mediu separat, folosind un tel, combinați smântâna, untul, ouăle, sarea, piperul și laptele și adăugați la amestecul de macaroane. Pulverizați o tavă cu antiaderență și turnați amestecul de macaroane în vas.
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute sau până când se rumenesc. Acoperiți cu brânză suplimentară, dacă doriți.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Macaroane și brânză pot fi combinate cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.