The Crisper Whisperer: conopida lui Andrew Carmellini

The Crisper Whisperer: conopida lui Andrew Carmellini
Crisper Whisperer: conopida lui Andrew Carmellini ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 204 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pere Bosc coapte, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, Crupe verzi ale lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați tigaia grea de 12 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă alune. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand pielea a devenit maro inchis in pete si a inceput sa se desparta, aproximativ 15 minute. În timp ce este fierbinte,turnați cu grijă alunele în centrul prosopului curat. Frecați împreună pentru a îndepărta pielea. Când alunele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ștergeți tigaia pentru a îndepărta bucățile de alune. Setați la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul și gătiți până când se fierbe și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Adăugați conopidă, salvie, alune tocate și câteva vârfuri generoase de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și s-a caramelizat în pete, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Sfert și miez de pere și felie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Adăugați pere și pătrunjel în amestecul de conopidă, amestecați pentru a distribui și gustați pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista