Thai Rubine Roșii

Thai Rubine Roșii
Reteta Thai rubine roșii este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 3 porții cu 774 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de făină de tapioca, castane de apă, coloranți alimentari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Sean De Rubine Pumn, și Vase clasice franceze de Creme cu rubine (arile de rodie) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista