Texas Toast Sandwich-Uri De Roșii

Texas Toast Sandwich-Uri De Roșii
O porție conține 185 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de busuioc sfâșiat, roșii de moștenire, garnituri: brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Texas Pâine Prăjită Friptură Sandwich-Uri, Pâine prăjită de roșii din Texas cu usturoi prăjit și Ricotta de casă, și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți toastul Texas conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Texas ToastTexas Toast
2
Între timp, înjumătățiți roșiile mai mari și tăiați-le în felii groase de 1/4 inci; înjumătățiți sau sferturi roșii mai mici. Aruncați ușor roșiile cu vinetă, busuioc și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Serviți imediat peste pâinea prăjită fierbinte din Texas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Texas ToastTexas Toast
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
Notă: Am testat cu Pepperidge Farm five brânză Texas pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Texas ToastTexas Toast
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista