Texas foaie tort VI
Texas Sheet Cake VI ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 235 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 35 de cenți pe porție. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, pudră de cacao, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (aka tort de foi Texas), Texas foaie tort VI, și Tort De Foi Din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 12x18 inci. Într-o cratiță, combinați cafeaua, 1 cană de unt și 5 linguri de cacao. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul alb, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru și turnați ouă, smântână și 1 linguriță de vanilie.
Se amestecă bine, apoi se bate în amestec de cacao.
Răspândiți în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Frost în timp ce încă cald.
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați 1/2 cană unt, lapte și 6 linguri cacao. Se aduce la fierbere, se reduce temperatura și se amestecă până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și nuci pecan tocate.
Se întinde pe tort cât este încă cald.