Tetrazzini De Pui Făcut Peste
Această rețetă servește 50 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ardei gras, brânză mozzarella cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tetrazzini De Pui, Tetrazzini De Pui, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti spaghetele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, gătiți puiul și legumele într-o tigaie mare antiaderentă 5 min. sau până când puiul nu mai este roz.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Aduceți Neufchatel, făină și bulion la fiert în aceeași tigaie, amestecând constant; se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând frecvent.
Scurgeți spaghetele; reveniți la cratiță.
Adăugați sosul Neufchatel, amestecul de pui și 2 linguri. Parmezan; se amestecă bine. Lingură în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; capac.
Coaceți 25 min. Se acoperă cu mozzarella și parmezanul rămas; coaceți, neacoperit, 2 min. sau până când mozzarella este topită.