Teriyaki friptură de pui și suc de fructe
Teriyaki friptură de pui și suc de fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 584 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Teriyaki și Broccoli cu dovleac "orez", Pui fript de arțar și dovlecei, și Butternut Squash-Tigaie De Pui-Friptură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Ungeți bucățile întregi de pui și dovlecei cu unt; se presară sare, usturoi praf, ghimbir și piper.
Așezați puiul într-o tigaie de prăjire superficială; puneți dovleceii deoparte. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în pui, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Pui prăjit descoperit 30 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați teriyaki baste și glazurați cu concentrat de suc.
Scoateți puiul din cuptor. Aranjați dovleceii în jurul puiului; periați amestecul teriyaki peste pui și dovlecei.
Reveniți la cuptor; friptură neacoperită 20 de minute.
Periați amestecul teriyaki rămas peste pui și dovlecei; acoperiți puiul ușor cu folie. Prăjiți cu 25 până la 40 de minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged, iar termometrul din pui citește 82° și picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.