Teriyaki Dovlecel și ceapă

Teriyaki Dovlecel și ceapă
Teriyaki Dovlecel și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 93 de calorii . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 54 de cenți per porție . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Aceasta reteta este tipica bucatariei japoneze. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ceapă, sos teriyaki și semințe de susan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Bețișoare de pui Teriyaki la cuptor , Teriyaki de vită prăjiți și Teriyaki de pui cu tăiței Soba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți dovleceii și ceapa în unt timp de 7-8 minute sau până când devin crocante; scurgere. Se amestecă sosul teriyaki și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
2
Se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista