Teriyaki Dovlecel și ceapă
Teriyaki Dovlecel și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 93 de calorii . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 54 de cenți per porție . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Aceasta reteta este tipica bucatariei japoneze. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ceapă, sos teriyaki și semințe de susan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați Bețișoare de pui Teriyaki la cuptor , Teriyaki de vită prăjiți și Teriyaki de pui cu tăiței Soba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți dovleceii și ceapa în unt timp de 7-8 minute sau până când devin crocante; scurgere. Se amestecă sosul teriyaki și piperul.
Se presara cu seminte de susan.