Terină Tropicală
Terina tropicală necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, apă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Terină tropicală congelată cu sos de Mango-mure, Terină De Vacanță, și Joc terina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9x5 inci cu folie de plastic. Stand suficient ladyfingers, tăiate părți în, pentru a se potrivi uniform de-a lungul părți de tigaie.
Se amestecă apa clocotită în gelatină într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă ananasul cu sucul și apa. La frigider aproximativ 1-1 / 4 ore sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse). Amestecați ușor 2 căni din toppingul bătut și portocalele. Lingură în tigaie pregătită. Aranjați degetele rămase, tăiați părțile în jos, uniform deasupra amestecului de gelatină.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Așezați farfuria de servire deasupra tigaiei. Inversați, ținând tigaia și placa împreună; agitați ușor pentru a slăbi. Îndepărtați cu grijă tigaia și folia de plastic. Se acoperă cu restul de topping bătut. Păstrați desertul rămas la frigider.