Terină de înghețată de mentă-trufe cu sosuri de mentă și ciocolată
Dacă $1.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Terina de înghețată cu mentă și trufe cu sosuri de mentă și ciocolată ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 493 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, zahăr, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cireș Cordial și trufe de mentă sărut ciocolată caldă cu frișcă de Marshmallow, Trufe de ciocolată și mentă, și Fursecuri Cu Trufe De Ciocolată-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mare și grea; se ia de pe foc.
Adăugați ciocolată; lăsați să stea 1 minut.
Bateți până când amestecul este neted.
Bateți în extract. Se îngheață până se întărește, aproximativ 4 ore sau se răcește peste noapte.
Tapetați foaia de copt cu folie. Aruncați 1 lingură de amestec de ciocolată pentru fiecare dintre cele 16 trufe pe foaia pregătită. Praf mâinile cu cacao; rolați movile de ciocolată în runde. Acoperiți și congelați trufele. Acoperiți și răciți amestecul de ciocolată rămas pentru sos. (Trufele și sosul se pot face cu 2 zile înainte.)
Linia 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2-inch tigaie din metal cu folie de plastic, lăsând consola lung.
Intinde 1/3 de inghetata (aproximativ 1 2/3 cani) pe fundul tigaiei pregatite. Apăsați 8 trufe în model aleatoriu (și distanțate) în stratul de înghețată.
Întindeți 1/2 din înghețata rămasă. Apăsați restul de 8 trufe în model aleatoriu (și distanțate) în al doilea strat de înghețată.
Întindeți înghețata rămasă. Acoperiți terina cu folie de plastic. Congelați cel puțin 6 ore și până la 2 zile.
Aduceți zahăr și 1/3 cană de apă pentru a fierbe în cratiță mică, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Se toarnă siropul în blender; se răcește 10 minute.
Adăugați frunze de mentă în sirop și piure până se omogenizează.
Transferați sosul în castron; rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Bateți pentru a amesteca înainte de utilizare.)
Se amestecă sosul de ciocolată la foc mic până se încălzește.
Transfer la ulcior. Întoarceți terina de înghețată pe platou; îndepărtați plasticul.
Tăiați terina transversal în felii; aranjați pe farfurii.
Stropiți sos de ciocolată și sos de mentă în jurul terinei.
Sfat de testare-Bucătărie: faceți o muncă rapidă de înmuiere a înghețatei prin microunde în intervale de zece secunde la cea mai mică putere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.