Tequila Lime Chicken

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Tequila Lime Chicken ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, piept de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Pui De Tei Tequila Cu Orez De Tei Cilantro, și Tequila Lime Chicken pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați tequila, sucul de lămâie, sucul de portocale, pudra de chili, ardeiul jalapeno, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați pieptul de pui. La frigider peste noapte.
Încălziți un grătar cu cărbuni și periați raftul cu ulei pentru a preveni lipirea puiului.
Scoateți pieptul de pui din marinată, presărați bine cu sare și piper și grătați-le cu pielea în jos timp de aproximativ 5 minute, până se rumenesc frumos. Întoarceți puiul și gătiți încă 10 minute, până când tocmai ați fiert.
Scoateți de pe grătar pe o farfurie. Acoperiți bine și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.