Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez

Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez
Tempura de legume din ' gătitul sufletului japonez este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 4359 calorii, 7g de proteine, și 490g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de scufundare tempura, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos De Scufundare Tempura (Zece Tsuyu) Din ' Gătitul Sufletului Japonez, Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, și Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez.

Instrucțiuni

1
Combinați gălbenușurile și apa într-un castron, amestecând până când sunt încorporate, apoi adăugați cuburile de gheață (partea "umedă" a aluatului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru a pregăti o stație de gătit tempura: lângă arzător, aranjați legumele, o farfurie cu făina de tort și părțile umede și uscate ale aluatului. De asemenea, pregătiți o tavă tapetată cu prosoape de hârtie sau ziar pentru a absorbi excesul de ulei din legumele fierte și instrumentele de care veți avea nevoie: bețișoare, o strecurătoare metalică și un termometru pentru bomboane, dacă aveți unul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Așezați un vas de gătit pe arzător; folosiți unul cu o dimensiune uniformă pentru a încălzi uniform uleiul, cum ar fi o tigaie mare din fontă sau un cuptor olandez (nu folosiți un wok).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați uleiul vegetal și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
5
Încălziți uleiul la 360 de grade F la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți aluatul tempura: adăugați rapid cele 2 căni de făină în lichid, dintr-o singură lovitură. Țineți 4 bețișoare împreună, vârfurile îndreptate în jos, ca și cum ați apuca o sticlă. Înjunghiați aluatul cu bețișoarele, zdrobind din nou și din nou pentru a combina părțile uscate și umede. Nu amestecați; abia vrei să amesteci aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
ShotShot
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
7
Se amestecă aproximativ 30 de secunde, sau până când aluatul devine slăbit și lichid, cu consistența smântânii grele. Ar trebui să fie aglomerat, cu globuri vizibile de făină uscată care plutesc în lichid și cu făină neamestecată lipită de părțile laterale ale bolului. Amintiți-vă, dacă amestecați prea mult aluatul, îl veți strica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Când uleiul a ajuns la 360 F, pregătiți-vă să gătiți legumele în loturi. Aveți grijă să nu umpleți prea mult tigaia, ceea ce va scădea temperatura de gătit; folosiți, cel mult, jumătate din suprafața uleiului pentru a găti. În timp ce tempura gătește, verificați temperatura uleiului cu un termometru pentru bomboane. Reglați căldura pentru a menține o temperatură constantă a uleiului de 360 litri F. Dacă uleiul este prea fierbinte, tempura va arde; dacă este prea scăzută, tempura va ieși umedă și grasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Îndepărtați ușor legumele în făină, apoi înmuiați-le în aluat. Puneți imediat legumele în uleiul fierbinte. Lucrând în loturi, prăjiți mai întâi legumele mai tari, cum ar fi cartoful dulce, morcovul sau rădăcina de lotus, timp de aproximativ 3 minute, până când legumele devin maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Rădăcină De LotusRădăcină De Lotus
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
10
Transferați legumele în tava pregătită pentru a scurge excesul de ulei. Repetați cu celelalte legume. Gătiți legume mai moi, cum ar fi sparanghelul, broccoli și dovleacul, timp de aproximativ 2 minute. Pentru frunzele de shiso, dragați doar o parte a frunzei cu făină și gătiți timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso FrunzeShiso Frunze
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
11
Serviți tempura de legume cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista