TearIMiss You: tort cu Rom de vanilie îmbibat cu sirop de rom de cafea și frișcă Marsala Mascarpone Frosting

TearIMiss You: tort cu Rom de vanilie îmbibat cu sirop de rom de cafea și frișcă Marsala Mascarpone Frosting
Această rețetă servește 24 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 384 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Tort Clasic Cu Strat De Vanilie Cu Glazură De Mascarpone De Vanilie Și R, și Vanillan frappe de cafea cu gheață cu frișcă de vanilie de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați tigăile de brioșă cu 24 de garnituri de brioșă. În vasul unui mixer electric cu atașamentul cu palete, bateți ambele făină, zahărul granulat, praful de copt și sarea până se combină bine. Cu mixerul la viteză mică, adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă laptele, romul și vanilia și se amestecă aproximativ un minut până se combină bine.Umpleți tăvile de brioșă pregătite cu trei sferturi pline cu aluat și coacețipână când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ24 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1
Combinați cafeaua fierbinte, zahărul granulat și romul într-un bol și bateți până când zahărul se dizolvă. La frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru înghețare: în vasul unui mixer electric cu atașamentul de măturică, combinați frișca și marsala și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un alt bol, amestecați brânza mascarpone și zahărul pudră cu o lingură de lemn până se combină bine. Îndoiți amestecul de mascarpone în frisca și refrigerați până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru asamblare: folosiți o perie de patiserie pentru a înmuia cupcakes-urile cu siropul de cafea rom, înmuierea de două ori. Top cu frisca marsala mascarpone glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
MascarponeMascarpone
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista