Tartru De Somon Gingered Cu Ridiche Și Măr Verde

Tartrul de somon Gingered cu ridiche și măr verde este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $17.58 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 933 calorii, 93G de proteine, și 50g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de biscuiți de creveți, un strop de piper cayenne, ridiche roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Salată de andive, ridiche și mere verzi, și SM cmcrotrrebrcommercrod: Sandwich cu somon, ridiche și măr cu față deschisă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.