Tartele de vișine și pere brandy
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartelele de vișine și pere brandiate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 325 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 202 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, cireșe, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Plată Cu Pere Și Vișine, Gem De Pere De Vanilie Brandied, și Tarta Cu Pere-Nuc Brandied pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea, untul, scurtarea și 2 linguri de zahăr cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie, apoi transferați într-un castron mare) doar până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu bucăți mici de unt (aproximativ de mărime de mazăre).
Stropiți uniform cu 1/2 cană de apă cu gheață și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează.
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 lingură, amestecând până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul, sau patiseria va fi dură.)
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 8 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul și împărțiți - l în 2 bile, una puțin mai mare decât cealaltă, apoi aplatizați fiecare într-un disc de 5 până la 6 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Cojiți, înjumătățiți și miez de pere.
Tăiați perele în zaruri de 1/4 inch, apoi amestecați împreună cu ingredientele de umplere rămase într-o oală grea de 3 litri. Se aduce la fierbere, amestecând, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Transferați umplutura într-un vas superficial și răciți la temperatura camerei.
Rolați un disc mai mic de aluat într-o rundă de 13 inci (aproximativ 1/8 inch grosime) pe o suprafață făinată cu un sucitor făinat, ridicând aluatul cu atenție și suprafața făinată, după cum este necesar, pentru a împiedica lipirea aluatului.
Tăiați cât mai multe runde posibil (aproximativ 1
cu 3 1/2-Inch Cutter cutat, transferul ca tăiat la o foaie de copt căptușite cu hârtie de ceară. Răciți rundele până când sunt ferme, aproximativ 10 minute, înainte de decorare. Adunați resturi de aluat și răciți 20 până la 30 de minute, apoi reroll, tăiați și răciți runde suplimentare de 31/2 inci (resturi de reroll o singură dată) pentru un total de 1
Decupați forme din runde cu freze decorative sau cu un cuțit ascuțit, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii și rezervați piese decupate, dacă doriți, pentru decorare suplimentară.
Periați blaturile ușor cu lapte. Apăsați ușor decupajele rezervate (dacă utilizați) pe rundele de patiserie decorate și periați ușor cu lapte.
Presărați lingura de zahăr rămasă uniform peste blaturi și răciți în timp ce faceți fundul.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Rolați un disc mai mare de aluat într-o rundă de 15 inci (aproximativ 1/8 inch grosime) pe suprafața făinată cu sucitor făinat, ridicând aluatul cu atenție și suprafața făinată, după cum este necesar, pentru a împiedica lipirea aluatului.
Tăiați cât mai multe runde posibil (aproximativ 1
cu tăietor de 4 inci. Adunați resturi de aluat și răciți 20 până la 30 de minute, apoi reroll și tăiați runde suplimentare de 4 inci (resturi de reroll o singură dată) pentru un total de 1
Montați fiecare rundă de 4 inci într-o tigaie pentru tartlet (nu tăiați). Umpleți fiecare tartlet cu 3 linguri de umplutură răcită și periați ușor marginea de patiserie cu lapte.
Așezați blaturi decorate peste umplutura în fiecare tartlet, apoi apăsați ușor fiecare vârf în jurul marginii pentru a ajuta la etanșarea marginilor și tăierea produselor de patiserie, dacă este necesar.
Coaceți tartulele pe o foaie mare de copt până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Transferați tartulele într-un raft și răciți 10 minute. Pentru a îndepărta tartletele din tigăi, acoperiți 1 mână cu un prosop de bucătărie pliat și inversați tartletele 1 la un moment dat pe prosop, reinversându-le pe un platou.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Discurile de aluat de patiserie pot fi răcite până la 1 zi.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 20 de minute pentru a se înmuia ușor înainte de rulare.* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită.* Tartulele asamblate (necoapte) pot fi făcute cu 1 săptămână înainte și congelate, învelite bine în folie de plastic. Nu dezghețați înainte de coacere.* Tartletele pot fi coapte cu 1 zi înainte și păstrate, acoperite slab, la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 350 litri F până la cald, 10 până la 15 minute.·În loc de 16 tartule, puteți face tarta de 1 (10 inci). Folosiți decupaje decorative puțin mai mari, dacă doriți, și coaceți mai mult, aproximativ 50 până la 60 de minute în total.