Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartelele de fasole neagră ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 32 de porții cu 128 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, garnituri: smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Tartele de varză neagră, ricottan și migdale, și Tartele de măsline negre și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt; pulsați până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați ou și apă cu gheață; procesați doar până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
4
Împărțiți aluatul în jumătate; modelați fiecare jumătate de aluat în bile de 16 (1"). Apăsați bilele în tigăi de briose în miniatură ușor unsă (1 3/4"), apăsând uniform în părțile inferioare și în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Coaceți cojile de tartă la 450 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți cojile pe rafturile de sârmă și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Puneți 1 lingură de Salsa de fasole neagră în fiecare coajă de tartlet; garnisiți, dacă doriți.