Tartele de șuncă și sparanghel de țară
Țara Ham-și-sparanghel Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 18 porții cu 114 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă de brânză, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 11%. Încercați Tartule Cu Șuncă De Sparanghel, Tartule de sparanghel și mascarpone umplute adânc, și Tartele de sparanghel cu brânză de capră, roșii uscate la soare și rachetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crema de brânză și untul până se amestecă; se amestecă 3/4 cană făină și făină de porumb. Acoperiți și răciți 1 oră.
Formați aluatul în bile de 18 (1 inch).
Așezați bilele în tigăi de brioșă miniaturale și apăsați uniform în părțile inferioare și în sus. Pune deoparte.
Se amestecă brânza elvețiană și 1 lingură de făină.
Bateți împreună oul și frișca; amestecați amestecul de brânză elvețiană și șunca tăiată cubulețe. Lingurați uniform în cochilii de patiserie.
Coaceți la 425 timp de 7 minute. Topiți fiecare tartă cu o suliță de sparanghel. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Acoperiți și coaceți 17 minute sau până când este setat.