Tartele cu ciuperci canterelle si bacon
Reteta Tartele cu ciuperci Chanterelle si bacon se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă face 24 de porții cu 2717 calorii , 55 g de proteine și 163 g de grăsime fiecare. Pentru 2,28 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită coniac, sare și piper, ulei de măsline și coji de tartă filo. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ slănină varză de Bruxelles cu ciuperci Chanterelle , Pizza Speck cu Chanterelle și Mangalitsa și Crostini cu Chanterelle și Smochine .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se caleste salota pana incep sa se rumeneasca.
Adăugați usturoiul și ciupercile și gătiți până se înmoaie. Deglazează tigaia cu coniac și asezonează cu cimbru, pătrunjel, sare și piper.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, brânza elvețiană, crema de brânză și baconul. Încorporați amestecul de ciuperci. Se pune uniform în cupe de filo și se așează pe tava de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când umplutura este fixată.