Tartele cu ciuperci canterelle si bacon

Tartele cu ciuperci canterelle si bacon
Reteta Tartele cu ciuperci Chanterelle si bacon se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă face 24 de porții cu 2717 calorii , 55 g de proteine și 163 g de grăsime fiecare. Pentru 2,28 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită coniac, sare și piper, ulei de măsline și coji de tartă filo. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ slănină varză de Bruxelles cu ciuperci Chanterelle , Pizza Speck cu Chanterelle și Mangalitsa și Crostini cu Chanterelle și Smochine .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se caleste salota pana incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Adăugați usturoiul și ciupercile și gătiți până se înmoaie. Deglazează tigaia cu coniac și asezonează cu cimbru, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
6
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, brânza elvețiană, crema de brânză și baconul. Încorporați amestecul de ciuperci. Se pune uniform în cupe de filo și se așează pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când umplutura este fixată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista