Tartele Cu Ceapă Caramelizată
Caramelizat-Tartlets ceapa este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 13 cenți pe porție. Cap la magazin și ridica ceapa, CR fra fra fra, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tartele De Ceapă Caramelizate, Tartele De Ceapă Caramelizate, și Tartele De Ceapă Caramelizate.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Gatiti ceapa, untul, apa, sarea si piperul, acoperite, intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, 10 minute.
Scoateți capacul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine maro auriu și foarte fragedă, aproximativ 25 de minute.
În timp ce ceapa gătește, întindeți aluatul la puțin mai puțin de 1/8 inch grosime.
Tăiați 12 runde cu tăietor și apăsați ușor fiecare într-o ceașcă de mini-brioșă.
Coaceți până devine auriu pal, 10 până la 12 minute.
Scoateți cojile de tartă din tigaia cu brioșe.
Se amestecă împreună CR și FRA și arpagic FRA și se împarte între scoici, apoi se acoperă cu ceapă caramelizată.