Tarte cu lămâie-nucă de cocos este un vegetarian rețetă cu 7 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 733 calorii, 10g de proteine, și 49G de grăsime. Un amestec de cremă de brânză, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Tarte Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tarte Cu Ciocolată Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat făina în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează. Formați amestecul în 48 de bile și așezați-l pe o foaie de copt; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Foaie De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare cană de 2 tigăi miniaturale unse ușor (24 de căni) și modelați fiecare într-o coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Aluat
4
Bateți împreună ouăle, untul și zahărul; se amestecă suc proaspăt de lămâie și extract de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Suc De Lămâie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă în coji de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
6
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când umplutura este setată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 20 de minute).