Tarte Cu Lămâie

Tarte Cu Lămâie
Tartele cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână coji de filo pre-coapte, cum ar fi Atena, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte Cu Lămâie, Tarte Cu Lămâie, și Tarte Cu Caș De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă 2 centimetri de apă într-o tigaie și se aduce la foc mic la foc mic. Într-un castron care se potrivește peste tigaie fără a atinge apa, amestecați sucul și coaja, ouăle, untul, sarea și 1 cană de zahăr. Gatiti, amestecand constant cu o spatula flexibila termorezistenta, pana cand untul s-a topit, zaharul s-a dizolvat si amestecul se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, 20-25 de minute. (Nu lăsați-l să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă prin sită în castron; apăsați folie de plastic pe suprafața amestecului. Se răcește cel puțin 10 ore. (Cașul se va îngroșa pe măsură ce se răcește și poate fi făcut cu până la 5 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați cojile de tartă pe o foaie de copt; coaceți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lasă să se răcească.
7
Crema batuta cu 1 lingurita. zahăr până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți. Chiar înainte de servire, puneți o linguriță de coajă de lămâie în fiecare coajă. (Acoperiți și răciți orice caș suplimentar.) Pipă sau lingură frișcă deasupra fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista