Tarte Cu Lămâie
Tartele cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 237 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână coji de filo pre-coapte, cum ar fi Atena, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte Cu Lămâie, Tarte Cu Lămâie, și Tarte Cu Caș De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o sită cu ochiuri fine peste un castron.
Se toarnă 2 centimetri de apă într-o tigaie și se aduce la foc mic la foc mic. Într-un castron care se potrivește peste tigaie fără a atinge apa, amestecați sucul și coaja, ouăle, untul, sarea și 1 cană de zahăr. Gatiti, amestecand constant cu o spatula flexibila termorezistenta, pana cand untul s-a topit, zaharul s-a dizolvat si amestecul se ingroasa suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, 20-25 de minute. (Nu lăsați-l să fiarbă.)
Se toarnă prin sită în castron; apăsați folie de plastic pe suprafața amestecului. Se răcește cel puțin 10 ore. (Cașul se va îngroșa pe măsură ce se răcește și poate fi făcut cu până la 5 zile înainte.)
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați cojile de tartă pe o foaie de copt; coaceți timp de 5 minute.
Crema batuta cu 1 lingurita. zahăr până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți. Chiar înainte de servire, puneți o linguriță de coajă de lămâie în fiecare coajă. (Acoperiți și răciți orice caș suplimentar.) Pipă sau lingură frișcă deasupra fiecărei tarte.