Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Tartarul de sfeclă prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, sfeclă, un strop de piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sfeclă " Tartar, Tartar De Sfeclă, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Tartar De Sfeclă Prăjită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
4
Ingredients3 sfecla rosie mare (2 lbs. total), prăjită (pentru instrucțiuni de prăjire, faceți clic aici) 3 linguri oțet balsamic2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Sfeclă Roșie
5
Sare și piper1 / 2 cană nuci tocate sau nuci pecane1 / 4 cană sirop de arțar
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
6
Mic strop de piper cayenne 2 1/2 căni rucola 6 oz brânză de capră sau feta, sfărâmată (aproximativ 1 1/4 căni)
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt