Tarta De Vis Cu Ciocolată
Tarta de vis de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, făină de aur, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Tarta De Vis Cu Ciocolată, Plăcintă De Vis Cu Ciocolată, și Plăcintă De Vis Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, tăiați 1/3 cană de unt în făină, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul până se formează aluatul. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tăvii de tartă de 9 inci fără grăsime, cu fundul detașabil.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.în cratița de 2 litri, topiți 1 lingură de unt la foc mic. Se amestecă laptele și chipsurile de ciocolată. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se topeste ciocolata. Se amestecă nucile și vanilia.
Se întinde în crustă coaptă.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când marginea este setată, dar ciocolata pare umedă în centru. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, acoperiți fiecare felie cu frișcă.