Tarta de piersici și mure cu fulgi de ovăz-crustă de prăjituri
Tarta de piersici și mure cu crustă de fulgi de ovăz-Cookie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 264 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, suc de lămâie, firimituri de fulgi de ovăz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta de piersici și mure cu fulgi de ovăz-crustă de prăjituri, Tartă De Mure Cu Crustă De Fistic, și Galette de piersici și mure cu o crustă de plăcintă cu vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați tava de tartă canelată cu diametrul de 10 inci, cu fund detașabil, cu spray antiaderent.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul topit într-un castron mediu până se formează aglomerări umede. Apăsați aluatul uniform pe părțile de jos și în sus ale tigaiei pregătite.
Coaceți până se usucă, aproximativ 10 minute. Se răcește complet crusta. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți bine cu folie.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Bateți nectarul, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea până se omogenizează.
Adăugați jumătate de piersici și suc de lămâie. Folosind masher de cartofi, mash la piure grosier. Se fierbe la foc mediu până când amestecul este gros, amestecând constant, aproximativ 5 minute. Se răcește complet. Îndoiți piersicile rămase.
Întindeți umplutura uniform în crustă. Aranjați murele în jurul marginii superioare a tartei. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 4 ore și până la 6 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.