Tarta de ceapa Vidalia cu Bacon, miere locala si cimbru proaspat
Tarta de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 359 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, miere locală, ceapă vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, Tarta Mascarpone Cu Smochine Si Zmeura Fara Gluten Cu Miere Locala, și Baie De Ceapă Vidaliană Cu Slănină Se Sfărâmă.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti patiseria, pulsați împreună făina, untul și sarea în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de plastic până când untul are aproximativ dimensiunea mazării mici—aproximativ zece leguminoase. Treptat, stropiți în apa cu gheață în timp ce pulsați. Cantitatea necesară va depinde de conținutul de umiditate al făinii.
Adăugați suficientă apă pentru ca aluatul să formeze o bilă liberă. Întoarceți patiseria pe o suprafață ușor făinată și formați rapid aluatul într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute (sau până la trei zile) pentru a vă odihni. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade cu aproximativ 20 de minute înainte de a planifica să coaceți tarta.
Între timp, pregătiți umplutura.
Încălziți o tigaie mare saut la foc mediu-mare.
Adăugați slănina într-un singur strat și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când slănina este crocantă și grăsimea a fost redată.
Scoateți slănina pentru a se scurge pe prosoape de hârtie pentru a se răci, tocând grosier o dată suficient de rece pentru a se descurca. Rezervați 2 linguri de grăsime de slănină (aruncând restul sau folosind în alt scop) în tigaie și reduceți focul la mediu.
Adăugați ceapa, sarea, piperul și cimbru. Gatiti la foc mediu pana cand ceapa s-a inmuiat, amestecand frecvent, aproximativ 15 minute. Nu lăsați ceapa să se rumenească!
Adăugați vinul și creșteți focul la mediu-mare. Gatiti pana cand vinul a fiert pana la o glazura, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați mierea și slănina tocată rezervată. Se amestecă și se fierbe încă 5 minute.
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc și lingură într-o tigaie superficială; la frigider pentru a se răci. Când s-a răcit, scurgeți orice exces de sucuri de tigaie și amestecați oul și smântâna. Reglați condimentele după cum este necesar.
Pentru asamblare, rulați aluatul rezervat la grosimea de 1/4 inch. Tapetați tigaia(tigaia) cu patiseria și formați margini uniforme. Dați la frigider încă 10 minute, apoi tapetați patiseria cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți hârtia și greutățile și coaceți încă 15 până la 20 de minute pentru a rumeni fundul. Se lasă să se răcească ușor înainte de umplere. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade. Umpleți crusta de patiserie cu amestecul de ceapă și coaceți până se rumenesc și umplutura este setată, aproximativ 35 de minute.
Din cartea de bucate Southern Farmers Market de Holly Herrick. Text 2009 Holly Herrick; fotografii 2009 Rick McKee. Retipărit cu permisiunea lui Gibbs Smith.