Tarta De Afine-Var

Tarta De Afine-Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de afine-Lime. Această rețetă servește 16 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 370 calorii. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, migdale, bucle de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Tarta De Tei Cu Pecan De Afine, Tartă Cu Var Cheie, și Tartă Cu Var Cheie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de lămâie și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Bateți zahărul și gălbenușurile, apoi adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți constant la foc mediu până când amestecul se fierbe și se îngroașă, aproximativ 8 minute. Tulpina în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă în coaja de var. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
1
Măcinați fin făina, zahărul, migdalele și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și vanilie; tăiați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul formează doar aglomerări moi umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic. La frigider 1 oră. Apăsați aluatul pe partea inferioară și în sus a tăvii de tartă cu diametrul de 11 inci, cu fundul detașabil. Folosind degetul mare, apăsați aluatul în sus pentru a extinde 1/8 inch deasupra marginii tigaiei. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți crusta până se rumenesc, apăsând cu spatele lingurii dacă bule de crustă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați la raft și răciți complet.
1
Bateți 1/4 cană de apă și amidon de porumb într-o cratiță mare și grea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați zahăr, miere și pudră de cinci condimente, dacă doriți. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul ajunge să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ZahărZahăr
3
Adăugați afine; gatiti pana cand amestecul fierbe si fructele de padure incep sa apara, dar inca isi pastreaza forma, amestecand ocazional usor, aproximativ 5 minute. Se răcește complet (amestecul se va îngroșa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1
Se amestecă ciocolata în partea superioară a cazanului dublu peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Scoateți din peste apă; bateți în smântână și vanilie. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Răspândiți crema de ciocolată albă în crustă; înghețați 15 minute. Lingură caș peste; se întinde uniform. Lingura afine topping de linguri peste, apoi răspândit cu grijă pentru a acoperi complet. Acoperiți și răciți peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
AfineAfine
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
CremăCremă
4
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; transferați tarta pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați bucle de ciocolată în jurul marginii tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
6
Se ornează cu răsuciri de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
7
* Un amestec de anason stelat, scorțișoară, cuișoare, semințe de fenicul și piper Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
PiperPiper
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista