Tarta cu prune Limoncello

Tarta cu prune Limoncello
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu prune Limoncello ar putea fi o extraordinară lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 390 calorii. 245 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lichior limoncello, unt, cremă dublă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Tatin De Tartă Cu Prune Cu Sorbet De Prune Fiert, Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, și Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă cu fundul liber, cu diametrul de 25 cm și adâncimea de aproximativ 3,5-4 cm. Se răcește cel puțin o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tapetați patiseria cu hârtie rezistentă la grăsimi, umpleți cu fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți fasolea și hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Puneți coaja și sucul de lămâie, smântâna, migdalele, zahărul, ouăle și untul topit într-un castron mare și bateți până se omogenizează, apoi amestecați limoncello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
LimoncelloLimoncello
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți prunele în cutia de patiserie, apoi turnați amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
7
Coaceți aproximativ 20-30 de minute până când crema este doar setată. Se lasă să se răcească apoi se dragează cu zahăr glazură înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista