Tarta Cu Ganache De Ciocolata

Tarta Cu Ganache De Ciocolata
Tarta cu Ganache de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână vodcă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Ganache De Ciocolata, Tarta Cu Ganache De Ciocolata, și Tarta Cu Ganache De Ciocolata.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați untul, zahărul, semințele de vanilie și sarea într-un castron mare și amestecați până se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați făină și amestecați până când se combină și se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Presărați aluatul peste fundul unei tigaie de 9 inci cu fundul detașabil. Folosind o cană de măsurare sau degetele, apăsați uniform aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei (făinați cana ocazional pentru a preveni lipirea).Acoperiți coaja de tartă cu folie de plastic și lăsați-o să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Odată răcit, înțepați-l peste tot cu o furculiță și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți ciocolata și untul într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați smântâna, zahărul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați până când zahărul se dizolvă și lichidul este la foc mic, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată și unt și se lasă să stea până se topește, aproximativ 4 minute. Se amestecă ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1
Puneți cireșele, vodca, zahărul și boabele de vanilie rezervate din crustă într-o cratiță mică la foc mediu-mare și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, până când cireșele încep să se descompună și siropul s-a îngroșat, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Se servește cu felii de tartă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista